Eläintutkimusta ja kevään saapumista

Aurinkoinen tervehdys!

Viime viikkoa vietimme eläinteeman parissa. Aiheenamme on tiedonhaku, ja jokainen kettu tekee oman pienen eläintutkimuksensa. Eläimistä etsitään ja kerätään tietoa kirjoista ja open avulla internetistä. Eskarit ovat selvästi innostuneet eläinten tarkastelusta – eivätkä meinanneet malttaa lopettaa tutkimuksensa puuhastelua.

Eläinteemaa on myös lähestytty metsä-aiheisen maalaustyön ja Ö-kirjaimen käsittelyn muodossa. Olemme myös leikkineet sisiliskohippaa, arvuutelleet eläimiä, pohtineet eri eläinten kokoja ja näytelleet eläimiä. Leikin lomassa olemme seurailleet netin livekameroiden avulla mm. kyyn ja ilveksen liikkeitä luonnossa.

Eläinteema jatkuu ensi viikolla, ja pääsemme myös esittelemään toisillemme eläinprojektimme.

Teemme eskarilla myös omaa kevätseurantaamme: jokainen saa itse tarkkailla ympäristöään ja kirjoittaa nimensä alle, kun on havainnut sarakkeen kevään merkin. Viime päivinä ruudukot ovat täyttyneet nimistä!

Mukavia kevätpäiviä!