Uimakouluterveiset!

Uimakoulua jännitettiin ja odotettiin koko alkukevät. Hiihtoloman jälkeen koitti viimein uintien aika!

Ryhmiä sekoiteltiin hieman parhaan mahdollisen uimakokemuksen takaamiseksi: lapset viettivät innoissaan aikaa uudenlaisissa porukoissa ja saivat myös uusia leikkikavereita. Uimakouluun kuljettiin bussilla (lapsia piti herätellä tuon tuosta pitkällä, 35min kestävällä bussimatkallamme!) ja matkat sujuivat mallikkaasti.

Uimakoulussa opettaja oli mukava ja pääsimme tekemään kaikenlaista. Opettelimme mm. seuraavia juttuja:

  • Kuplien puhaltaminen
  • Potkut
  • Pään veteen kastaminen
  • Sukeltaminen
  • Tähtikellunta
  • Kilpikonnakellunta
  • Mahallaankellunta
  • Myyräuinti
  • Selkäuinti

Lisäksi leikimme hauskoja hippoja, saunoimme ja evästimme Epithian aulassa. Koko viikko oli mukavaa vaihtelua eskarin arkeen, ja MILLAISIA UIMAREITA MEIDÄN ESKARIT OVAT! Alla näet kuvia Annin ja Leenan uimaryhmien uintikerroilta.