Konserttia, kirkkoreissua, viimeisiä eskaripäiviä…

Joulukuu on ollut täynnä menemistä ja tekemistä!

Vierailimme kirjastolla kuulemassa joulusatua! Tarina oli niin jännittävä, että opekin unohti ottaa kuvia tarinaa haltioituneesti kuunnelleista eskareista.

Pääsimme myös vierailemaan Turun sinfoniaorkesterin konsertissa, jossa orkesteri soitti meille joululauluja. Konserttireissulla ihailimme myös keskustan jouluvaloja ja -ikkunoita, sekä evästimme Forum-kauppakeskuksen aulassa. Kaksi aikuista tuli erikseen sanomaan Annille, että onpa tässä hienokäytöksisiä lapsia. Palaute piti todella paikkaansa! Konsertissakin jaksettiin kuunnella upeasti, vaikka joululaulut eivät olleet tutuimmasta päästä.

Joulukirkkopäivänä pääsimme Henrikin kirkkoon katsomaan ja kuulemaan laulun siivittämää näytelmää joulun ihmeestä. Lumi oli tullut jo tuolloin maahan, joten matka kirkolle kävi tunnelmallisesti aamuauringon noustessa. Lumentulon myötä mahdollistuivat myös pulkkaleikit eskarin pihalla. Mäenlasku oli ketuille kovin mieleen: hurjia laskuja ja hassuttelua.

Pääsimme joulun alla leipomaan myös pullaa! Jokainen eskarilainen leipoi oman pullansa, ja koristeli sen raesokerilla ja rusinoilla. Pullapojat ja muut leipomukset löysivät tiensä kotiin, samoin lasten syksyn aikana tekemät piirrokset ja askartelut.

Tämän päivityksen myötä blogimme jää joululomalle! Ketut toivottavat jokaiselle ihanaa joululomaa!