Joulun tunnelmiin siirtymistä

Joulun aika on saapunut eskariin: olemme alkaneet harjoitella joululauluja ja pohtia joulujuhlan sisältöä. Ruokasaliin on ilmestynyt tonttu, ja lepohuoneeseen joulukuusi. Kuusen pääsemme koristelemaan perjantaina pikkujouluissamme…

Olemme taiteilleet tonttuja savesta, sekä askarrelleet hienoja poroja. Tonttujen muovailu oli ketuille mieluista, ja jokaisesta tontusta tuli veikeän persoonallinen. Porot puolestaan ovat ihastuttaneet ruokahuoneen seinällä – niistäkään yksikään poro ei ole samannäköinen!

Ensilumen innoittamana maalailimme kauniit talosiluetit, joiden päälle painelimme lumisateen sormilla. Alla kuvia taiteiluhetkistämme!

Perjantaina vietimme pikkujoulua, jolloin sytytimme joulukuusemme valot ja harjoittelimme jo joululoruja. Joulu se tulla jolkottelee!