Kulttuuria ja kirjoja lukuviikoilla

Heippa!

Kuten jo saatattekin muistaa, olemme viime viikkoina viettäneet lukuviikkoja. Lukuviikkojen ohessa pääsimme nauttimaan kulttuurista ja innostuimme myös esiintymään itse.

Vierailimme Vasaramäen kauniissa kirjastossa satuaamussa, jossa kaupunginteatterin näyttelijä luki meille H C Andersenin satua Ruma ankanpoikanen. Sen jälkeen saimme itsekin etsiä kirjaston hyllyiltä mieluisia kirjoja ja tutkia niitä (ihanaa!).

Perjantaina saimme nauttia Kas Kummaa -nukketeatterin hauskasta Turku-aiheisesta nukketeatteriesityksestä. Esityksessä linnut lentelivät Aurajoen yllä ja etsivät lentotaidottomalle Touko-lokille lentäjänlakkia. Esitys oli niin hauska, että innostuimme piirtämään aiheesta, sekä tekemään omia nukketeatteriesityksiämme. Ryhmämme aikuiset ja lapset saivat siis nauttia tuplaverroin teatteritaiteesta.

Viikon päätteeksi saimme eskarilaisvihkoihimme tarrat lukurauhan taidosta. Olemme harjoitelleet lukurauhan antamista muille lepohetkellä, ja perjantain lepohetki sujui jo todella hienosti. Aloitimme tuolloin Ronja Ryövärintytär -kirjan, joten luvassa on jännittäviä lukuhetkiä vielä lukuviikkojen jälkeenkin.

Ihanaa syyslomaa kaikille!

 

Alkusyksyn tapahtumia

Heippa maailma!

Viimeinkin saimme Ketut-ryhmän blogin toimintaan. Tässä päivityksessä esitellään tiivistetysti alkusyksyn ohjelmaamme. Olemme ehtineet puuhaamaan vaikka ja mitä! Olemme puuhanneet eskarilla ja metsässä, puistossa ja jumppasalissa.

Jatkossa päivitämme tänne blogiin kuulumisiamme tiiviimmässä tahdissa. Ihanaa syksyä kaikille ja kuulumisiin!

  • Kettuemo ja 11 pikkukettua