Eskarien kevätkuulumisia viikolta 16

Tällä viikolla olemme olleet pääsiäistunnelmissa. Saukot ovat askarrelleet punontatekniikalla korit ja niihin väritimme pääsiäismunia, jotka leikkasimme pahvista. Taustapaperin laveerasimme sinisellä vesivärillä. Punonta oli joillekin hieman haastavaa, mutta harjoitus oli hyväksi kaikille.
Hallit puolestaan askartelivat isot, hienot pääsiäismunat.

Keskiviikkona kävimme retkellä Käsityöläismuseossa. Siellä kiersimme aluetta ja kurkistelimme ikkunoista sisään. Ikkunoihin oli aseteltu esineitä ja ikkunan edessä oli myös kerrottu talosta, sen asukkaista ja ikkunassa nähtävistä vanhoista tavaroista ja niiden käyttötarkoituksista.

Torstaina osa lapsista osallistui seurakunnan järjestämään pääsiäishartauteen alatalossa.
Toisille oli korvaavana toimintana järjestetty näytelmä Pieni kananpoika ylätalossa.