Esikoulutehtäviä ja kirkkovierailu

Viikolla 14 olemme harjoitelleet luokittelua, lajittelua, sarjoitusta ym. matemaattisia taitoja.

Tiistaina ja torstaina vierailimme Pyhän Katariinan kirkossa kahdessa ryhmässä. Siellä saimme mm. kokeilla urkujen soittamista ja kiivetä ylös ullakolle.

Keskiviikkona Saukot tekivät metsäretken. Metsässä meillä oli kolme toimintapistettä. Yhdessä pisteessä oli liikunnallista toimintaa, toisessa etsittiin kevään merkkejä ja kolmannessa harjoittelimme sarjoitusta luonnon materiaaleilla ja tutkimme mikroskoopilla luontoa.

Torstaina Hallit tekivät retken Pelttarin kentälle, jossa pääsimme kiipeilemään kiipeilytelineessä, pelaamaan jalkapalloa ja keräämään pajunkissoja.

Perjantaina tulevia eskareita tuli tutustumaan ylätaloon. Nykyiset eskarit jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen jäi vieraiden kanssa puuhastelemaan ja toinen ryhmä teki logigo tehtäviä ja jumppasi.