Turun varhaiskasvatuksen digitutoreiden joulukalenteri: Avo on täällä taas!

Pääset avaamaan luukun ylläolevaa kalenteria klikkaamalla. Luukut vaihtavat paikkaa joka sivulatauksella, joten päivän luukun etsiminen on aina yhtä jännittävää. Kunkin päivän luukku avautuu keskiyön tunteina ja menneiden päivien luukut saa avattua uudelleen.

Kalenterimme sopii kaikille. Jokaisen videon alussa on piirretty joulupalloanimaatio ja päivämäärä. Sitä seuraa Avo arvoituksineen (ei jouluista tai uskonnollista sisältöä). Lopussa kuva jossa kerrotaan kuinka monta luukkua kalenterissa on vielä jäljellä. Jouluaaton videon lopussa on joulutoivotus.

>> Tarkempaa tietoa / ohjeet kalenterin käyttöön <<

Pieni paljastus! Tämän vuoden kalenterissa Avo haluaa kertoa ja näyttää teille asioita, joista hän pitää ja joita hän tykkää tehdä.

Mikäli haluat kurkata etukäteen mitä aiheita luukuista paljastuu, klikkaa tästä.

Videoiden tekemiseen käytetyt sovellukset ja sivustot:
Avo!, iMovie, Canva, Stop Motion Studio, Incredibox, Pixabay.