BMX-pyöräily

Olimme 3.5. kokeilemassa BMX-pyöräilyä. Pyöräilimme Kupittaan BMX-radalla. Kupittaan radalla on erilaisia kumpuja, joiden päältä ajetaan. Radalla on myös leveä lähtökoroke. Pyöräilimme radalla omilla pyörillämme. BMX-pyöräily on alussa haastavaa, mutta kun tajuaa idean, pyöräily on mukavaa ja helppoa. Mukaan radalle tarvitset pyörän, (mieluiten BMX-pyörä, mutta omakin pyörä kelpaa) pyöräilykypärän, hyvät ja joustavat liikuntavaatteet, jotka sopivat pyöräilyyn, lenkkarit ja iloisen mielen. Myös juomapullo on hyvä olla mukana. BMX-pyöräily sopii niin aloittelijoille kuin myös lajin kokeneille konkareille. Suosittelen omasta kokemuksestani BMX-pyöräilyä kaikille tytöille ja pojille, jotka osaavat ajaa pyörällä. Kupittaan BMX-rata on hyvä aloittelijoille, koska radalla ei ole isoja hyppyreitä. BMX-pyöräily on mielestäni hyvin hauska ja liikunnallinen laji, jota kannattaa kokeilla.