Matkaluistelu

Me mentiin Kupittaan luistelumadolle. Se oli aika kivaa. Luistelumato on aika pitkä, joten siellä voi luistella kovaa vauhtia. Jos haluat mennä luistelumadolle, tarvitset vain luistimet ja kypärän. Kannattaa myös ottaa lämmin glögi tai kaakao. Kun menet sinne, sinun pitää varoa muita luistelijoita ja huoltoautoa, joka tulee puhdistamaan jään. Luistelumadolla on yleensä aika nopeita luistelijoita. He luistelevat yleensä vasemmalla puolella rataa. Luistelumadolla on avoin pukukatos, jossa voi vaihtaa luistimet. Luistelumato on noin 500 metriä pitkä. Minä menin 11 kierrosta eli 5500 metriä. Luistelu on hyvää urheilua kaikenikäisille. Luistelumadolla on aika kylmä joten, sinne kannattaa ottaa lämpimät ja suojaavat vaatteet. Luistelumadolla on kiva luistella, joten sinne kannattaa mennä.

Vili