Innopaja toimii: Hae resurssia oman TVT-projektisi toteuttamiseen!

Onko sinulla idea TVT:n opetuskäytön kehittämiseen ja kokeiluun, mutta tarvittaisiin hieman lisäpaukkuja? Turun sivistystoimialalla on käynnissä on kaksi ”Innopaja”-otsikon alla kulkevaa Opetushallituksen ja Turun rahoittamaa oppimisympäristöhanketta, jotka vastaavat juuri tähän tarpeeseen. Innopaja-hankkeet rohkaisevat ja innostavat opettajia opetusteknologian käyttöön mahdollistamalla opetusteknologiaa innovatiivisesti hyödyntävien osahankkeiden toteuttamisen joustavasti oppilaitoksissa.

Vanhempi hankkeista, Innopaja@koulut, on alkanut syksyllä 2012 ja se koskee peruskouluja ja lukioita. Uudempi hanke on Tiimit@innopaja, joka on alkanut tänä syksynä ja se on lukiohanke. Jatkossa hankkeet  profiloitunevat siten, että Innopaja@koulut painottuu käytännössä enemmän peruskouluihin, koska lukioille on nyt oma Innopaja-hanke.

innopaja-reunatauluToimintamallissa opettajat, opettajatiimit sekä koulut/lukiot voivat hyvin matalalla byrokratialla hakea resurssia oman TVT-projektinsa toteutukseen. Resurssi tarkoittaa pääasiassa maksettua hanketyöaikaa sekä pienimuotoisia laitehankintoja. Yksittäisen projektin budjetti voi olla välillä 1000-5000 euroa, eli pienimuotoisetkin ideat ja kokeilut kannattaa kehittää projektiksi!

Mikäli mielessä on projektiajatus, kannattaa laittaa hankesivujen kautta projektiesitys sisään jo marraskuun alkupuoliskolla. Näin varmistat, että saat projektin nopeasti käyntiin vaikka jo joulukuussa tai heti kevätlukukauden alusta alkaen. Esim. Innopaja@koulut-hankkeen seuraavista projekteista päätetään 18.11., jolloin esitykset pitäisi jättää 12.11. mennessä. Haku on toki jatkuva, joten myöhemminkin ehtii mukaan.

Hankesivut ja  projektirahoituksen hakeminen:

Lisätietoa hankkeiden vetäjiltä, yhteystiedot löytyvät em. sivuilta. Kysy rohkeasti – työstetään yhdessä hyvä projektisuunnitelma!

innopaja-innosta

Kommentit pois päältä artikkelissa Innopaja toimii: Hae resurssia oman TVT-projektisi toteuttamiseen!

Filed under TVT opetuksessa

Comments are closed.