TVT-vesotorin ilmoittautuminen on avattu!

TOP-keskus järjestää suuren TVT-vesotapahtuman Puolalan koulun Puutarhakatu 5:n tiloissa lauantaina 12.10.2013. Toista kertaa järjestettävä ”TVT-vesotori” on tällä kertaa suunnattu vain Turun kaupungin perusopetuksen opettajille. Lukuvuonna 2013-2014 perusopetuksen opettajien VESO-päiviin kuuluu 3+3 tuntia opetussuunnitelmatyötä. Toisen 6 h voi suorittaa mm. TVT-vesotorilla. Tapahtumassa on joka tunnille 10 eri vaihtoehtoa, josta jokainen voi valita itseään kiinnostavimman tieto- ja viestintäteknisen aiheen. Jokainen osallistuja pääsee päivän aikana osallistumaan viiteen sessioon, á 45 minuuttia. Monipuolisen tarjontansa vuoksi tapahtuma sopii niin TVT:n suhteen vasta-alkajille kuin perehtyneemmillekin käyttäjille.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja se on kaksivaiheinen:

temp-vesotori-banneri1) Ajalla 26.8.-8.9. ilmoittaudutaan koulukohtaisten kiintiöiden puitteissa. Paikkamäärä perustuu koulun opettajien määrään. Koulut (rehtorit) voivat keskenään siirtää paikkoja yhden koulun kiintiöstä toiseen. Tärkeää on, että kaikki paikat täytetään. Yhteensä paikkoja on max. 200.

2) Kiintiöpaikat, joita ei ole siihen mennessä täytetty, vapautuvat kaikkien käyttöön maanantaina 9.9.2013. Eli jos ensi vaiheessa et mahdu mukaan, toisessa vaiheessa voit vielä saada paikan.

Voit ilmoittautua sovittuasi asiasta rehtorin/johtajan kanssa. Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan koko koulutuspäivän ajaksi (klo 9-15, VESO-korvaavuus). Viime kerralla tapahtuma tuli täyteen, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet mukaan. Kannattaa siis toimia aikailematta.

Ilmoittaudu TVT-vesotorin sivuilla: edu.turku.fi/tvt-vesotori/

 

Kommentit pois päältä artikkelissa TVT-vesotorin ilmoittautuminen on avattu!

Filed under Tapahtumat, TVT-koulutukset

Comments are closed.