Filosofikahvila on keskustellut ja keskustelee

Tervehdys!

485661_10151931415928508_329368298_n

Filosofikahvila on kokoontunut lukuvuoden aikana vaihtelevin kokoonpanoin, mutta jokaisella kerralla keskustelua on käyty. Aiheet ovat vaihdelleet keskustelijoiden toiveiden mukaan. Opiskelijat ovat itse hoitaneet alustukset ja keskustelujen aikana puheenvuorojen jakamisen.

Digitaalisesti Filosofikahvila on levittäytynyt Facebookin ryhmäsivustoksi ja joitain yrityksiä oli lähettää Filosofikahvilan keskustelutilaisuuksia suorana verkkoon katsottavaksi ja kommentoitavaksi. Facebook on Filosofikahvilalle pysyvä ja sopiva paikka. Suoria nettilähetyksiä kokeilemme tulevissa keskustelutilaisuuksissa. Kenties sopiva alusta tuolle löytyy.

Ensi vuonna Filosofikahvila pyrkinee kosiskelemaan uusia oppilaitoksia mukaan. Nyt mukana on ollut lukioita: Tsyk, Puolalanmäki ja Katedralskolan. Nuorten filosofiatapahtumaan osallistui joukkueet Tsyk-Puolalanmäki ja Katedralskolan.  http://www.nufit.fi/

Filosofikahvilan toimintaan osallistuneista aktiiveista kaksi on valittu Filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajien myöntämän stipendin saajiksi.