Lägerskola: En dag som viking

Lägerskola: En dag som viking

19.9

Vi vaknade kl 8.00 och gick och äta morgonmål. Efter det packade vi för att åka med båt till Rosala vikingaby. Efter vi packat gick vi ner till hamnen och åkte sedan i 40 min med taxibåten. Det var roligt.

Sedan när vi kom fram kom Paul och möta oss vid bryggan och sen gick vi ner till vikingabyn. Där fick vi först titta på en kort film och sen gick vi och baka eget vikingabröd. Det va jättegott . Efter det fick vi gå och titta på en vikingabåt. Den var cool. Sen fick vi testa att kriga med svärd och sköldar. Det var kiva bara att Lilian slog mig med svärdet på öra. Sedan fick vi gå och köpa smycken, jag köpte en typ drake så det var kiva. Sen gick vi tillbaka till bryggan och åkte tillbaka till pensionatet.

Klass 5b som vikingar

Vera, 5b

 

Kommentarer är stängda.