Lägerskola: Andra dagen

Tisdag 17.9.

Dagen började med morgonmål. Bröd, skinka, ost, gurka, tomat, kakao, saft och mycket mer. Vi fick vi ha lite fritid. På fritiden gick alla till sina rum och gjorde sig färdiga.

Pensionatet

Sedan började Högsåra games. Vi hade 8 olika lag. Lag 1 kom på tredje plats, lag 4 som tvåa och lag 6 vann! Flickorna fick gå och simma medan pojkarna hade Idrott. I simningen fanns det en rutschkana som man fick åka från. I idrotten hade pojkarna fotboll och boboll.

Sedan gick vi till Sunnanland och tränade på vals. Det var ganska svårt i början men sen lärde man sig. Såhär lärde vi oss : Först hur fötterna går. Sedan dansade vi med någon. Efter det övade vi på hur händerna går. Och till sist dansade vi vals! Um…ungefär vals. Jag ska ännu träna lite. Men sedan gick vi tillbaka.

Vals

Vi hade kvällsmål och alla var jätte trötta. Alla gick sedan och sova…

Wilma, 5a