Syysterveiset Reksistä!

Poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen olemme jälleen palanneet Reksissä ”normaaliin arkeen”, vaikkakin olot edelleenkin ovat poikkeukselliset. Äitejä ja isiä kohtaamme aamuisin ninjamaskeissa ja pidämme turvavälejä. Kummallinen normaali, tämä uusi normaali.

Lapsista (ja aikuisistakin) on kuitenkin ihana olla taas päiväkodissa, kun arjen tutut rutiinit rullaavat. Kavereita on ainkin ollut monella ikävä!

Lämmin kesä on enää muisto vain ja syystuulet puhaltavat kylmästi. Taitavat tarkkaavaisimmat lapset jo huomata jopa tonttujen liikkuvan päiväkodin pihamaastossa… Jännittävä joulunaika lähestyykin hurjaa vauhtia.

Syyskauteen on mahtunut paljon kivaa puuhaa: olemme tutustuneet uusiin aikuisiin ja lapsiin päiväkodissamme ja ryhmäytyneet uusiin ryhmiimme. Olemme leikkineet ja liikkuneet ulkona, sekä sisällä ja laulaneet pihalla koko päiväkodin voimin yhteisissä lauluhetkissä. Olemme retkeilleet ja reippailleet, touhunneet ja tutkineet. Olemme askarrelleet ja satuilleet, laskeneet ja leikkineet. Olemme itkeneet ja nauraneet, lohduttaneet ja rohkaiseet. Olemme painineet ja halineet, pyytäneet anteeksi ja kiittäneet. Olemme oppineet paljon uutta. Ja kaikki tämä vain jatkuu ja jatkuu – miten upeaa!

Ihanaa syksyn jatkoa kaikilta Reksiläisiltä <3