Etusivu

Pansio-Jyrkkälä -päivähoitoyksikön varhaiskasvatuspalveluista voit valita elämäntilanteeseesi sopivan palvelun. Rahjekadun päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää 0-6 vuotiaille, Viikarit ja Vekkulit, sekä avoin päiväkotiryhmä Vesselit ja uusimpana leikkikerho Veitikat.

Päivähoitoa pienille lapsille on tarjolla kahdeksan alueella asuvan perhepäivähoitajan luona. Lisäksi läheinen leikkipuisto, Jyrkkälän leikkipaikka, tarjoaa puistossa tapahtuvaa varhaiskasvatustoimintaa arkipäiväaamuisin.

Yhteisenä tavoitteenamme on toteuttaa lapsen osallisuutta huomioivaa varhaiskasvatusta. Leikeillä ja luovuudella on toiminnassamme keskeinen merkitys. Turvallisessa, kannustavassa, positiivisessa sekä kiirettömässä ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja oppimisen edellytyksiä. Ylläpidämme avointa ja keskustelevaa vuorovaikutusta vanhempien ja henkilökunnan kesken.

Rahjekadun päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Bussien numero 61 ja 12 pysäkit ovat aivan päiväkodin nurkalla. Turun keskustasta päiväkotiin on matkaa noin 3,5 km. Päiväkotimme asettuu metsäiseen saarekkeeseen Naantalintien ja 8-tien väliin, joten kulkeminen on helppoa myös pyörällä, kävellen tai omalla autolla.

(Karttalinkki)