Koulutulokasaamu 27.5.2021 peruuntuu koronan vuoksi

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Puolalan koulussa ei viranomaisohjeita noudattaen järjestetä koulutulokasaamua torstaina 27.5.2021.

Alla olevassa power point -esityksessä on koulutulokkaiden huoltajille tietoa ensi syksyn koulunaloituksesta:

Koulutulokkaiden huoltajille 2021

Lukuvuoden 2021-2022 koulutyö alkaa Puolalan koulun 1. luokkien oppilailla keskiviikkona 11.8. klo 8.00. Muut oppilaat aloittavat ensimmäisen koulupäivänsä klo 9.00, joten aamun ensimmäinen tunti on varattu 1. -luokkalaisille ja heidän huoltajilleen, jotta kouluvuoden aloitus onnistuisi mahdollisimman rauhallisesti.

Kesäkuussa julkaistaan Wilmassa vielä erillinen koulunaloitustiedote, joka koskee kaikkia Puolalan koulun oppilaita ja jossa on tietoa koulutyön aloituksesta sekä alkusyksyn tapahtumista, kuten vanhempainilloista ja koulukuvauksista. Ensi lukuvuoden työjärjestykset tulevat näkyviin Wilmaan 23.6.

Hanna Laakio, vs. apulaisrehtori