Kädentaitoja…

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 2:10 pm on keskiviikko, toukokuu 24, 2017

Nämä pääskyset lentävät kevätjuhliin koristamaan salia ja upeat sihouette-päät vuorostaan kaunistavat luokkaamme.

Ja aivan kohta nämä keppieläimet ilahduttavat teidän kotejanne.

Kaikki irti auringosta ja lämmöstä…

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 1:04 pm on perjantai, toukokuu 19, 2017

Ensimmäistä kertaa tänä keväänä on tunne, että loma on lähestymässä. On ihanaa siirtää tunnit pihalle ja nauttia kauniista säästä. Tässä kuviksen valinnaisryhmä viimeistä kertaa!

Erilaisia taitoja

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 2:22 pm on torstai, toukokuu 18, 2017

Yhteiskuntaopin tunneilla olemme puhuneet rahasta ja olemme myös miettineen raha-asioita monesta eri näkökulmasta. Tämä on aihealue, joka mahdollistaa herkullisia keskusteluita. Päästiinpä mm. harjoittelemaan väittelytaitoja muutaman kiperän kysymyksen ääressä. Väittelijöiden paikalle olisi ollut tunkua, joten täytyy tehdä tätä toistekin.

Liikunnassa oli tänään ”kaikki liikkuu” -päivä. Sai valita vapaasti, mitä liikuntaa haluaa tunnilla harjoittaa. Jotenkin kummasti kenttä oli jakautunut tyttöjen ja poikien puoliin…

ACTION DAY

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 1:33 pm on perjantai, toukokuu 12, 2017

Missä oli auringonpaiste ja lämpö? No eivät ainakaan Impivaarassa. Sateesta ja koleudesta huolimatta me viihdyimme. Ensiksi oltiin hallien takana, nurmikentällä harjoittelemassa taekwondon potkuja pistareihin. Jalat nousivat korkealle ja nopeusennätyksiä tehtiin.

Ulkoa siirryimme sisälle jalkapallohalliin ja ensiksi tutustuimme haavipalloon eli lacrosseen. Vaikea, uusi laji, jonka oppilaat ottivat hienosti haltuun.

Tämän jälkeen olikin vuorossa evästauko ja viikonlopun kuulumisten kertominen.

Viimeisessä pisteessä pääsimme kokeilemaan kuplafutista ja sumopainia.

Ja jos kesällä tulee tylsää, niin ei muuta kuin soitto Nuokkaribiilin numeroon, jo saapuu tekeminen paikalle. 🙂

Puupuolella

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 2:23 pm on torstai, toukokuu 11, 2017

Keskiviikkona vierailin käsitöissä ns. ”puupuolella”. Siellä tuoksui tuoreelta puulta ja pöydissä ahersivat keskittyneet oppilaat. 🙂

Välkkätouhuja

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 3:48 pm on tiistai, toukokuu 9, 2017

Omituinen toukokuu! Välitunnilla väistellään lumihiutaleita ja yritetään keksiä jotain tekemistä, joka pitää lämpimänä. Ja pipo sekä lapaset… ehdoton hittiasu! Ilman ei tahdo tulla toimeen…

Pesispäivä

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 1:44 pm on perjantai, toukokuu 5, 2017

Teräsrautelanpuiston kentällä oli tarjolla huikeita pesäpallopelejä, hyvää joukkuehenkeä ja iloa sekä riemua! Mahtavaa viitosten ja kolmosnelosten joukkueet!

Starat

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 2:20 pm on torstai, toukokuu 4, 2017

Talentit oli ja meni, mutta starat säilyvät. Viikko sitten järjestimme Suikkilan yksikkömme kanssa upeat SuperTalent-kisat. Luokkamme oli hienosti edustettuina kisoissa. Neljä rohkeaa tyttöä esiintyivät eri kokoonpanoilla yhteensä neljässä eri esityksessä.Oli soittoa, laulua ja voimistelua. Kaikki aivan upeita esityksiä!

Menestyjät tarvitsevat taustalleen myös kunnon kannustusjoukot. Ja siinä meidän luokka oli ihan ykkönen!

Ja niin meidän tytöt näyttivät kaikille muille… Jopa kaksi palkintopokaalia matkasi vapun kunniaksi meidän luokan koteihin. Wow!

 

 

Tanssia ja pesistä

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 3:05 pm on keskiviikko, toukokuu 3, 2017

Tiistaina viikko aloitettiin iloisesti paritanssin merkeissä. Saatiin ihastella ensin taitavien tanssijoiden liikkeitä ja sen jälkeen yritettiin keinutella lanteita samassa tahdissa. Kaikki keskittyivät tanssiaskeliin niin tarkasti, että tunti meni aivan hujauksessa ohi.

Tänään ne viisi henkilöä, jotka voittivat ”pelaaja-arpajaisissa”, pääsivät harjoittelemaan pesäpalloa valmentajan kera. Perjantaina sitten pelataan Hepokultaa ja Kähäriä vastaan. Go Teris!

Ihan pellenä!

Filed under: Yleinen — Pirita-ope at 2:02 pm on torstai, huhtikuu 27, 2017

Löydä pelle kuvasta. 😀

Next Page »