Kodin ja koulun yhteistyö

Kodin ja koulun yhteistyö

Video valottaa sitä, miksi koulut lähettävät Wilma-viestejä ja järjestävät vanhempainiltoja. Video on suunnattu erityisesti maahanmuuttajataustaisille huoltajille. Se on tehty osana Teemme tulevaisuuden tekijöitä – peruskoulu on parasta! -hanketta.

Video: Tussitaikurit Oy / Marker Wizards Ltd.

***

Neljä faktaa suomalaisesta peruskoulusta & Koulun ja kodin yhteistyö -videot – selostukset ja tekstitykset saatavilla useilla kielillä

Neljä faktaa suomalaisesta peruskoulusta -video avaa suomalaisen peruskoulun keskeisimpiä asioita, kuten mitä oppivelvollisuus tarkoittaa ja keitä koulussa työskentelee. Koulunkäynti on yhteistyötä koulun ja kodin välillä -video valottaa sitä, miksi koulut lähettävät Wilma-viestejä ja järjestävät vanhempainiltoja.

Videot on suunnattu erityisesti maahanmuuttajataustaisille huoltajille. Soittolistalta löydät versiot arabiaksi, englanniksi, kurdiksi, somaliksi, venäjäksi ja selkosuomeksi.

Videot: Tussitaikurit Oy
Tuotanto:
Teemme tulevaisuuden tekijöitä – peruskoulu on parasta! -hanke

***

Näin luot Wilma-tunnukset – tekstitykset saatavilla useilla kielillä

Tämä video opastaa, miten voit luoda Wilmaan tunnukset. Tunnusten luomista varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja lapsesi koulun antaman avainkoodin.

Video on suunnattu erityisesti maahanmuuttajataustaisille huoltajille. Videoon on saatavilla tekstitykset albaniaksi, arabiaksi, dariksi, englanniksi, kiinaksi, kurdiksi, somaliksi, suomeksi, turkiksi, venäjäksi, vietnamiksi ja viroksi.

Video: Visma Enterprise Oy
Tekstitykset: Teemme tulevaisuuden tekijöitä – peruskoulu on parasta! -hanke

***

Wilman perustoiminnot huoltajille

Wilmassa olevat toiminnot vaihtelevat sen mukaan, minkälaisesta oppilaitoksesta on kyse ja mitä toimintoja on otettu käyttöön. Wilma-tiimin tuotepäällikkö kertoo tässä ohjelman perustoiminnoista.

***

Vanhempainyhdistyksen käsikirja

Vanhempainyhdistyksen käsikirja