Vähävaraiset perheet

HOPE RY

Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

puh. 044 788 0815

Hope ry:n avunpyyntölomake


DIAKONITYÖNTEKIJÄ

Diakonityöntekijältä voi saada keskusteluapua vaikeissa elämäntilanteissa. Myös taloudellisen avun saaminen on mahdollista. Diakonityöntekijää voi tavata seurakunnassa. Tarvittaessa diakonityöntekijä voi tulla tapaamaan asiakasta myös tämän kotiin. Diakonityöntekijän palvelut on tarkoitettu kaikille.

Diakonitytöntekijältä voi varata ajan soittamalla oman asuinalueen seurakunnan diakonityöhön. Seurakunnan jäsen ei tarvitse olla. Ajan voi varata myös sähköpostitse.

Apua ja tukea diakonityöntekijältä


OPERAATIO RUOKAKASSI RY

Operaatio Ruokakassi ry on pääosin vapaaehtoisvoimin toimiva turkulainen avustusjärjestö. Operaatio Ruokakassin tehtävänä on keskitetysti hankkia ja toimittaa ruokaa ja hygieniatuotteita jaettavaksi yhdistyksen kanssa yhteistyössä toimivien seurakuntien kautta vähävaraisille ihmisille. Operaatio Ruokakassin työntekijät myös tukevat ja auttavat ruoka-apua hakevia ihmisiä. Ruoka-apua saa useasta eri paikasta Turussa ja Turun lähikunnissa.

Ruokajakojen kalenteri


TALOUS-JA VELKANEUVONTA

Varsinais-Suomen oikeusaputoimiston talous-ja velkaneuvojat puhelinneuvovat pienessä tai suuremmassakin talousasiassa.

Talous-ja velkaneuvonta: 029 566 0430