Liikunta ja jumpat

Lasten liikunnan ihmemaa

Lasten liikunnan ihmemaa on Turun kaupungin liikuntapalveluiden ja yhteistyökumppaneiden yhdessä järjestämää toimintaa 1-12 -vuotiaille yhdessä aikuisen kanssa. Toimintaa on sunnuntaisin kahdeksassa eri toimipaikassa. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua ja tarjolla on monenlaisia välineitä.

Lasten liikunnan ihmemaa

Soveltava liikunta

Vamma, pitkäaikaissairaus tai apuvälineiden käyttö ei ole este liikkumiselle tai liikunnan harrastamiselle. Soveltavan liikunnan ryhmät tarjoavat onnistumisen iloa ja liikunnan riemua kaikenikäisille erityistä tukea liikunnassa tarvitseville. Lasten ja nuorten ryhmiä järjesteään 1-15 -vuotiaille.

Soveltava liikunta

Turun naisvoimistelijat

Turun naisvoimistelijoiden lasten tunneille voivat osallistua kaikki lapset. Lapsille on tarjolla 3-vuotiaasta alkaen monipuolinen valikoima tunteja, mm. akrobatiaa, tanssia, satubalettia ja sirkusta.

Turun naisvoimistelijat

Turun seudun urheiluliitto

Turun seudeun urheiluliiton jumppa- ja tanssitunteja pääsee harrastamaan Jumppalassa Halisissa tai eri lähikouluissa ympäri Turkua.

Turun seudun urheiluliiton jumpat

GoBabyGo

GoBabyGo järjestää monenlaisia jumppa- ja tanssitunteja ympäri Turkua ja lähiseutua mm. Raisiossa vanhan Kuninkojan koulun tiloissa, Kaarinassa Kilosportissa & Pääskyuoren koulun tiloissa.

GoBabyGo:n jumppa-ja tanssitunnit

Lahjan tytöt

Lahjan tyttöjen monipuoliset voimistelu-ja jumppatunnit järjestetään Turun keskustassa Yliopistonkadulla. Tarjolla on myös perheliikuntaa.

Lahjan tyttöjen perheliikuntatunnit

Lahjan tyttöjen alle kouluikäisten tunnit

Tanssikoulu Tanssitupa

Tanssituvassa on tarjolla pienemmille lapsille satutanssia ja hieman isommille mm. hip hop minikids-tunteja.

Tanssituvan tanssitunnit

Turun seudun tanssioppilaitos

Turun seudun tanssioppilaitoksen tanssitunneille voi osallistua Turussa tai Kaarinassa.

Turun seudun tanssioppilaitoksen tanssitunnit