Peukaloisten vko 2

Hyvää alkanutta vuotta 2019 kaikille. Joululomat on vietetty ja esiopetus on saatu hyvin taas käyntiin. Mukavaa kun olemme saaneet aloittaa uuden vuoden ihanassa lumisessa säässä.

Maanantai 7.1

viskarit:

Meillä oli tänään leikkipäivä. Lapsilla oli paljon kerrottavaa mitä kaikkea lomalla on tapahtunut ja millaisia lahjoja jouluna on saanut. Tämä päivä meni siis mukavasti leikkien ulkona ja sisällä.

Esikoulu:

Pelailimme erilaisia lautapelejä. Peukaloiset ovat kyllä taitavia pelaajia ja innostuvat peleistä lähes aina. se on kyllä kiva juttu.

Tiistai 8.1

viskarit:

vesivärimaalausta. Lapset pääsivät toteuttamaan itseään vesivärimaalauksen parissa. He saivat valita mitä maalavat ja millä väreillä. Osa lapsista huomasi että kun sekoittaa kahta väriä saadaan jotain muuta väriä. Se oli heistä hauskaa. esim. keltainen ja sininen kun menee sekaisin tulee vihreää.

Esikoulu:

Matematiikkaa. Teimme erilaisia matematiikka tehtäviä. Tehtävät olivat lapsille ennestään tuttuja joten niitä oli mukava tehdä. Erityisesti jäätelöiden rakentaminen on hauskaa.

Keskiviikko 9.1

viskarit:

Tänään meillä oli salipäivä. Salissa meillä oli jumpparata ja mahalauta. Lapset jaksoivat todella kauan kiertää rataa vaikka se välillä olikin vähän vaikea. Siinä piti tasapainoilla, kiivetä, hyppiä jne… Lopuksi vielä käärimme lapset vilttien sisään ja rentouduimme pienissä ”paketeissa”.

Esikoulu:

Myös eskarit jumppasivat tänään salissa.

Torstai 10.1

Vuoden ensimmäinen lelupäivä. Koko peukaloisten ryhmällä oli tänään lelupäivä. Lähes kaikki olivat ottaneet oman lelunsa mukaan. Hienoja leluja oli näytillä tänäänkin. Lapset ovat hienosti oppineet jakamaan omia lelujaan muiden kanssa.

Perjantai 11.1

viskarit:

Meillä oli metsäretki päivä. Menimme tutulle majapaikalle katsomaan mitä talvi on tuonut tullessaan. Maja oli vielä ehjä mutta lapset löysivät läheltä myös toisen majapaikan. Kaikki leikkivät hienosti yhdessä ja kiva oli jokaisella. Retken jälkeen ruoka ja uni maistuivat jokaiselle.

Esikoulu:

Tänään meillä oli askartelua ja muutama numero tehtävä. Askartelimme upeat ilotulitusraketit.

 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE.