peukaloisten viikko 51

Maanantai 17.12

Tänään peukaloisissa pidettiin elokuva päivä. Molemmat ryhmät katsoivat elokuvan ”la luna”. Se kertoi kuusta ja tähdistä. Tarinassa pieni poika siivoaa kuuta tähdistä yhdessä isänsä ja isoisänsä kanssa.

Luimme myös saman kirjan.

Esikoululaiset piirsivät elokuvasta kuvan katsomisen jälkeen.

 

Tiistai 18.12

Kävimme koko ryhmä yhdessä kaupungilla katsomassa jouluikkunoita. Oli kyllä hienoja. Tämän jälkeen menimme vimmaan katsomaan teatteri esitystä. Siinä seikkaili pieni hiiri joka tutustui jouluun.

 

Keskiviikko 19.12

viskarit:

Olimme salissa ja leikimme muutamia jouluisia tonttuleikkejä. leikimme erilaisia leikkejä ja luimme jouluisen sadun.

Esikoulu:

Eskarit ulkoilivat pulkkamäessä lasten toiveesta. Kävimme päiväkodin lähellä olevassa mäessä ja oli kyllä hurjan mukavaa.

kun tulimme päiväkodille meillä oli salissa vilttijumpaa, joka myös oli lasten oma toive. Jumpassa teimme erilaisia juttuja vilttejä käyttäen.

Torstai 20.12

Tänään oli kaikilla lelupäivä. Lapset saivat tuoda kotoaan omia leluja ja ne esiteltiin aamupiirissä. Tämän jälkeen lapset saivat vapaasti leikkiä omilla leluillaan. Tarjolla oli myös kampaamo leikki sekä lääkäri leikki lasten toiveesta.

viskarit tekivät myös yhden jouluisen  kynätehtävän.

Perjantai 2.12

viskarit:

Tänään meillä oli talvinen pöytäteatteri esitys.

Esikoulu:

Tänään kävimme yhdessä metsätähtien kanssa lyseon koululla seuraamassa heidän joulujuhla harjoituksia. Sali oli iso ja koristeltu todella kauniiksi. Saimme nähdä upeita esityksiä ja lauloimme yhteislauluja. Muutama vanha päiväkoti kaverikin siellä nähtiin.

Saimme viikolla myös kauan odotettua lunta!!!

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!

toivottavat Peukaloisten aikuiset