Leikkikerhon syksy

Parolanpolun leikkikerhossa on syksyn aikana puuhailtu kaikenlaista.

Maanantaisin ulkoilemme lähiympäristössä. Käymme leikkimässä päiväkodin pihalla ja puistoissa. Muutaman kerran olemme tehneet retken vähän kauemmaskin, nimittäin uimahallin lähellä sijaitsevaan lohikäärmepuistoon. Siellä pidimme myös syksyiset urheilukilpailut, josta kaikki selvisivät voittajana.

 

 

 

 

 

 

Yhtenä aurinkoisena päivänä keksimme ovat varjomme ja niistä riitti meille paljon riemua.

 

 

 

 

 

Viihdymme paljon myös metsässä. Metsässä meillä on mukana omat pehmokaverit, ja eräänä kertana niitä alkoi väsyttää niin paljon, että ne etsivät mitä erilaisempia päiväunipaikkoja. Taikasauvatkin me teimme metsän antimista. Leikimme ja laulamme metsäretkillä, värikäs toukkamme seuraa meidän mukana myös retkille. Ja retken kohokohta on luonnon helmassa nautitut eväät, jotka jokainen jaksaa reippaasti itse kantaa repussaan mukana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maanantaisin pääsemme myös muutaman kerran kuukaudessa juoksemaan ja touhuamaan palloiluhallille, se onkin tosi monen lapsen mielestä viikon kohokohta. 

Keskiviikkoisin ja torstaisin puuhailemme sisätiloissa. Tällä hetkellä suosituimpia leikkejä ovat pikkuautot, barbit ja eläinleikit. Pukeutumisleikki on myös kovin suosittua, silloin kerhossa touhuaa monta prinsessaa, spiderman, noitia, kissoja, koiria, elefantteja, leijonia ja vaikka mitä muita olioita. Palapelejä teemme ahkerasti ja rakenteluleikit ovat kivoja.

 

 

 

 

 

 

Laulamme joka päivä ja suosikkilauluja ovat ihan selkeästi Pikkujänö nukkuu, Minä näin kun kettu, havupuu ja lehtipuu sekä Isoisän navetta. Eli lauluissammekin korostuu luonto ja eläimet, jotka ovat mukana tekemissämme säännöllisesti.

 

 

 

 

 

Syksyn aikana olemme askarrelleet kissoja, joutsenia, perhosia ja toukkia, mustikoita sekä puolukoita Maalaamisesta tykkäävät kaikki.

 

 

 

 

 

 

 

 Olemme myös leiponeet, suklaa- ja mustikkamuffinssit veivät kielen mennessään.

 

 

 

 

 

Olemme myös pitäneet maistelupäivän, tutustuimme eri vihanneksiin ja hedelmiin ja maistelimme niitä rohkeasti, sitruuna aiheutti irvistyksiä, mutta pyysi sitä joku lisääkin.


 

 

 

 

Muutamat syntymäpäivätkin olemme lokakuun aikana juhlineet.