KOULUMATKAT

Koulumatkat eivät kuulu koulun vastuualueeseen. Koulumatka tulee suorittaa lyhyintä ja turvallisinta tietä. Littoistentien ylikulkusilta on tarkoitettu koululaisten käyttöön. Yläpihalle saa kulkea kentän kautta.

Koulussa opetetaan ja kerrataan liikennesääntöjä, mutta kotona vanhempien opastuksella on vielä käytävä läpi seuraavia asioita:
– jalankulkija ja pyöräilijä liikenteessä
– linja-autossa matkustaminen

Koulupäivä alkaa ja päättyy ennalta ilmoitettuina kouluaikoina. Aloitamme ja lopetamme koulupäivän koululta / koululle, jos etukäteen ei ole muuta ilmoitettu (mm. käsityön tuntien yhteydessä Varissuolla).

Oppilaiden kulkeminen polkupyörällä
Koulun suositus  on, että vasta 3. luokalta lähtien oppilaat kulkisivat koulumatkansa pyöräillen. Lainsäädäntömme mukaan polkupyöräilijän on käytettävä asianmukaista suojakypärää – tätä lakia noudatamme myös koulun retkillä pyöräiltäessä. Oppilaiden tulee jättää polkupyöränsä Talvitien ja koulurakennuksen väliselle nurmikkoalueelle. Koulu suosittelee lukitsemaan polkupyörät huolellisesti koulupäivien ajaksi.