Viikko 10

Viikko 10

Tervehdys !

Maanantaina viisivuotiaat pelailivat ”tieto, taito vai temppu”-peliä. Neljävuotiaat kävivät läpi erilaisia tunteita läpi tunnekorttien avulla. Muistipeliä pelasivat yhdessä. Kolmevuotiailla oli myös muistipelien pelailua, jonka jälkeen pääsivät leikkimään junaleikkiä.

Tiistaina viisivuotiaat maalailivat värikkäät taulut norppien seinälle. Neljävuotiaat pelasivat eläindominoa. Kolmevuotiailla oli yhteistä leikkiä.

Keskiviikkona viisivuotiaat kokosivat yhdessä maatilantaloa. Talon oltua vihdoin koottu päästiin leikkimään ja asettelemaan eläimet talon pihalle. Neljävuotiaat harjoittelivat näytelmää ja maalailivat loppuajan. Kolmevuotiaat harjoittelivat pujottelua ja tekivät heidän pupuaskartelujaan.

Torstaina pääsimme kaikki aamupalan jälkeen nauttimaan neljävuotiaiden ”maatilan eläimet”-näytelmästä. Sen jälkeen viisi- ja neljävuotiaat menivät metsään seikkailemaan ja tutkimaan.

Torstaina oli myös jumppaa. Jokainen pienryhmä pääsi vuorollaan saliin kokeilemaan esterataa jonka oli viisivuotiaat aikuisen kanssa sinne rakentanut.

Perjantaina viisi- ja neljävuotiaat askartelivat kauniit kukkataulut naistenpäivän kunniaksi.

Kolmevuotiaat olivat metsäretkellä.

 

 

Comments are closed.