Hei kaikki Naalien perheet!

Tällä viikolla meillä on ollut normaalia rauhallisempaa, sillä monet lapset ovat olleet kotona lomailemassa. Myös ryhmän aikuiset ovat olleet paikalla hieman vaihdellen. Päiväkodin toiminnassa syyslomaviikko on näkynyt vapautena toimia hieman eri lailla kuin muilla viikoilla ja pienempänä lapsiryhmänä.

Maanantaina lapsilla oli jumppaa jumppasalissa. Lisäksi luimme kirjoja, ulkoilimme ja väritimme värityskuvia.

Tiistaina leikimme vapaata leikkiä ulkona ja sisällä. Opettelimme leikkiin sitoutumista pysyttelemällä samassa leikkipaikassa ja samassa leikissä hieman pidemmän ajan.

Keskiviikkona lapset saivat kokeilla soittimia kantele ja kellopeli. Lisäksi leikimme sisällä ja ulkona.

Torstaina kokeilimme maalata vesiväreillä siten, että väriä roiskittiin pensselillä ja puhallettiin pillin avulla.

Huomenna perjantaina on luvassa ainakin yhteisleikkiä Hillereiden kanssa, sillä perjantaina Naalien ja Hillereiden päivä on yhdistetty.

Tässä vielä kuvia ryhmätiloistamme 🙂

Ensi viikolla 19. – 23.10.2020 palaamme taas tavalliseen viikkojärjestykseen. Maanantaina jumppaamme, tiistaina menemme retkelle, keskiviikkona meillä on musiikki-ilmaisua, torstaina meillä on kielikerhoa ja perjantaina kädentaitoja. Kaikkina päivinä myös leikimme sisällä ja ulkona sekä katselemme kirjoja.

HUOM: Tuokaa lapsille lämpimiä vaatteita, kun syksyn pakkassäät ovat nyt alkaneet. Kaikilla on hyvä olla mukana toppavaatteet, pipot, hanskat ja talvikengät. Myös lapsen kaula olisi hyvä suojata huivilla tai kypäräpipolla. Kiitos 🙂

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Naalien viikkokirje 15.10.2020