Hei kaikki!

Viikko on kulunut arkisissa puuhissa leikkien, ulkoillen ja askarrellen. Olemme myös opetelleet musiikkia ja suomen kieltä. Ryhmässämme on aloittanut osapäiväisesti uusi aikuinen Saara, joka on kuitenkin osalle lapsista jo ennestään tuttu. Saara on ollut aiemmin ryhmässä lastenhoitajana. Varahoitaja Tuula on myös osa Naaleja, ja hän on paikalla osan aikaa.

 

Maanantaina olimme jumppaamassa päiväkodin jumppasalissa, jossa oli ohjattuja liikuntaleikkejä.

Tiistaina emme kovan sateen vuoksi lähteneet retkelle, vaan leikimme sisäleikkejä ja ulkoleikkejä. Ulkona olikin kivoja vesileikkejä. Sisällä ehdittiin piirrellä ja tehdä palapelejä.

Keskiviikkona meillä oli musiikkia, jossa opettelimme toistamaan rytmejä, tunnistamaan nopean ja hitaan rytmin sekä korkean ja matalan äänen.

Torstaina aloitimme sieni-askartelun, jossa lapset saivat valita kärpässienen tai tatin. Askartelussa opeteltiin saksien käyttöä ja liimaamista. Ulkoilimme myös aamupäivällä ja iltapäivällä.

 

Perjantaina meillä oli suomen kielen kerho, jossa käsiteltiin tunteita. Lapset katsoivat peilin avulla, miltä oma ilme näyttää. Lapset ovatkin hyvin oppineet kertomaan, millaisia tunteita heillä on. Perjantaina myös askartelimme niiden lasten kanssa sieni-askartelun, jotka eivät torstaina ehtineet. Jatkamme vielä tarvittaessa ensi viikolla.

 

12.-16.2020:

Ensi viikolla vietämme syyslomaviikkoa, jolloin osa lapsista ja osa aikuisistakin on kotona lomailemassa. Ohjelmamme on ensi viikolla vapaamuotoisempi, emmekä noudata selkeää päiväjärjestystä. Tarkoituksenamme on jumpata, lukea kirjoja, askarrella ja taiteilla, opetella suomea ja leikkiä sisällä sekä ulkona.

 

Oikein mukavaa syyslomaa kaikille lomailijoille ja hyvää viikonloppua kaikille!

Naalien viikkokirje 9.10.2020