Hei!
Olemme viettäneet taas yhden yhteisen syysviikon Naaleissa, ja viikkomme on sisältänyt ulkoilun ja leikin lisäksi jumppaa, askartelua, musiikkia ja kielikerhoa. Retkellä emme tällä viikolla päässeet käymään.

Maanantaina oli Naalien oma jumppavuoro päiväkodin jumppasalissa. Lapset ryömivät jumppatunnelissa, hyppivät patjoilla ja trampoliinilla, sekä pomputtivat suuria jumppapalloja.

 

Tiistaina leikimme omassa pihassa. Lapsilla oli myös vapaata leikkiä sisällä, jossa harjoittelemme tällä hetkellä yhteen leikkiin keskittymistä ja yhteisleikkiä muiden lasten kanssa. Myös lelujen siivoaminen takaisin laatikoihin on aina opittavien taitojen listalla 🙂 Tiistaina vietimme lisäksi yhden lapsen synttäreitä.

Keskiviikkona askartelimme ryhmätilamme seinällä olevaan puuhun syksyn lehtiä kuvastamaan alkanutta vuodenaikaa. Lapset leikkasivat valitsemistaan väreistä syyslehtiä saksilla, jolloin opettelimme kaikki saksien käyttöä sekä keskittymistä askarteluun. Keskiviikkona oli myös leikkiä sisällä.

Torstaina meillä oli musiikki-ilmaisua, jossa lauloimme yhdessä ”Kiva kun oot täällä”, ”Jänis istui maassa”, ”Jos sul lysti on”, ”Hämä-hämähäkki” sekä loppulaulumme ”Suljen soittorasian”. Lapset saivat lisäksi kuunnella kanteleen soittoa sekä kokeilla sitä jokainen myös itse. Kokeilimme myös yhdessä kitaraa. Ulkoilussa lapset löysivät syksyn lehtiä ja vielä virheitäkin lehtiä.

Perjantaina, eli tänään, pidimme kielikerhoa, jossa kaikki lapset pääsivät opettelemaan suomen kieltä. Aiheena on yhä ollut vaatteet ja niiden suomenkieliset nimet.

 

 

21.-25.9.2020:

Ensi viikolla noudatamme jälleen samaa viikko-ohjelmaa: Maanantaina jumppaa, tiistaina retki, keskiviikkona kädentaitoja, torstaina musiikki-ilmaisua ja perjantaina kielikerhoa sekä vapaata leikkiä.

HUOM: Tiistaina on tärkeää saapua päiväkotiin ajoissa, jotta pääsemme lähtemään klo 9:30 mennessä retkelle.

Muistakaa myös tuoda lapsille lämpimiä vaatteita, pipoja ja käsineitä päiväkotiin, sillä syksy on jo viilentänyt säätä. Myös, jos huomaatte kotona päiväkodin kumisaappaita tai muita lainavaatteita, tuottehan vaatteet ja kumisaappaat takaisin päiväkotiin. Poissaoloista pyydämme myös ilmoittamaan aina ryhmämme puhelimeen numeroon 040 662 8547. Kiitos!

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Terveisin Anne, Aurora ja Ira

Naalien viikkokirje 18.9.2020