Hei kaikki Naalien perheet!

Olemme tällä viikolla saaneet nauttia niin auringon paisteesta kuin sateestakin. Lapset ovat päässeet retkelle, tehneet askarteluja, musisoineet ja leikkineet paljon. Olemme myös yhdessä opetelleet päiväkodin sääntöjä ja yhteisiä tapoja toimia. Lapset ovat hienosti oppineet hyviä ja kohteliaita ruokailutapoja! Aikuisista poissa ovat olleet Aurora ja Ira, joiden tilalla ovat tällä viikolla työskennelleet Monika, Osku ja Aila. Kiitos heille 🙂

Maanantaina jumppasimme päiväkodin jumppasalissa palloja pomputellen ja tasapainoillen.

Tiistaina jatkoimme askarteluina helmipujotteluja ja leikkasimme saksilla kuvioita kartongista. Ripustimme helminauhat ryhmämme kattoon koristeiksi, ja olemme saaneet yhdessä ihailla niitä viikon aikana.

Keskiviikkona järjestimme retken läheiseen metsään, jossa kiipeilimme puissa, leikimme piiriä ja löysimme myös makoisia mustikoita syötäväksi. Harjoittelimme retkellä myös parijonossa kulkemista ja retkellä olemista.

Torstaina oli kielikerhon vuoro, jossa opeteltiin sekä vaatteiden nimiä että päiväkotiin liittyviä sanoja suomeksi. Lisäksi lapset leikkivät sisällä.

Tänään perjantaina meillä oli musiikkia, jossa lauloimme paljon, kuuntelimme ääniraudan ja kitaran ääntä ja leikimme hyppääviä jäniksiä. Myös tänään lapset leikkivät myös sisällä kotileikkiä ja rakenteluleikkejä.

 

14.-18.9.2020:

Ensi viikon ohjelmana on ulko- ja sisäleikkien lisäksi maanantaina jumppaa, tiistaina käymme retkellä. Keskiviikkona luvassa on askartelua ja kädentaitoja. Torstaina pidämme kielikerhoa ja vapaata leikkiä. Perjantaina meillä on taas musiikkia.

HUOM: Toimintamme alkaa aamuisin klo 8:30, joten tuottehan lapset päiväkotiin siihen mennessä. Kiitos 🙂

 

Toivottavasti kaikille on luvassa mukava ja rentouttava viikoloppu. Näkemiin taas ensi viikolla!

Terveisin Naalien tämän viikon aikuiset Anne, Monika, Osku ja Aila.

Naalien viikkokirje 11.9.2020