Hei kaikki!
Tällä viikolla olemme leikkineet, ulkoilleet, jumpanneet, askarrelleet, musisoineet ja opetelleet suomea.

 

Maanantaina jumppasimme päiväkodin jumppasalissa ja tiistaina leikimme sisä- ja ulkoleikkejä. Retkemme valitettavasti peruuntui tiistaina, joten emme päässeet lähtemään metsään.

Keskiviikkona aloitimme askartelua, jonka osa lapsista sai jo tehtyä ja osa aloittaa vasta ensi viikolla. Askartelussa leikkasimme saksilla ja pujottelimme helmia naruun. Torstaina lauloimme ja soitimme yhdessä rytmejä. Perjantaina jatkoimme Nalle-kerhossa vaatteiden nimien opettelua suomeksi, väritimme kuvia ja leikimme sisäleikkejä. Lisäksi lapset ovat kaikkina päivinä ulkoilleet aamu- ja iltapäivällä.

 

7.-11.9.2020:

Ensi viikolla jälleen ulkoleikkien ja sisäleikkien lisäksi jumppaamme,askartelemme, laulamme ja soitamme, sekä opettelemme suomea. Menemme myös retkelle, mutta joudumme päättämään retkipäivän vasta ensi viikolla, jotta retki varmasti toteutuu.

 

Kiitokset kaikille tästä viikosta ja tapaamisiin taas ensi viikolla. Mukavaa viikonloppua!

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

Naalien viikkokirje 4.9.2020