Hei Naalien perheet!

Olemme taas palanneet kesän jälkeen päiväkotiin ja aloittaneet uuden toimintakauden. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin Naalit 🙂

Lähetämme teille joka perjantai Wilman kautta viikkokirjeen, josta voitte lukea viikon toiminnasta ja seuraavan viikon suunnitelmista. Laitamme viikkokirjeen myös tänne oman ryhmämme blogiin. Blogista löytyy myös valokuvia.

 

Tällä viikolla maanantaina jumppasimme jumppasaliin tehdyllä voimisteluradalla. Harjoittelimme hyppimistä, ryömimistä ja kuperkeikkoja.

Tiistaina kävimme retkellä Marjavuoren leikkipaikalla eli ”patsaspuistossa”, jossa kiipeiltiin, keinuttiin ja laskettiin liukumäessä. Lapset opettelivat samalla parijonossa kulkemista.

Keskiviikkona  askartelimme leikkaamalla ja liimaamalla lasten syksyn ensimmäisiä omia taideteoksia. Jokaisella lapsella on oma kansio, johon laitamme heidän taidettaan ja muuta materiaalia.

Torstaina meillä oli musiikkia, jossa lauloimme ja soitimme kapuloilla sekä rytmimunilla. Lauluja olivat ”Kiva kun oot täällä”, ”Jänis istui maassa”, Oravan pesä” ja loppulaulumme ”Suljen soittorasian”.

Tänään perjantaina leikimme ja pidimme kielikerhoa, jonka nimi on Nalle-kerho. Kerhossa laulettiin yhdessä ja opeteltiin vaatteiden suomenkielisiä nimiä.

 

Ensi viikolla 31.8.-4.9.2020:
Maanantaina meillä on taas jumppaa päiväkodin jumppasalissa. Tiistaina on retki. Keskiviikkona harjoittelemme kädentaitoja ja torstaina musiikkia. Perjantaina on taas vapaata leikkiä sekä kielikerho. Lisäksi joka päivä lapset ulkoilevat aamupäivällä ja iltapäivällä, niin sateessa kuin auringonpaisteessakin 🙂

 

Aamupalaa on tarjolla aamuisin klo 8:00-8:30, jonka jälkeen pidämme aamupiirin. Toiminta alkaa noin 8:30. Olisi hyvä, jos lapset tulevat siihen mennessä aamuisin päiväkotiin.

HUOM: Ilmoittakaa meille, jos lapsi ei ole tulossa päiväkotiin tai on sairas.

Voitte lähettää tekstiviestin numeroomme 040 662 8547. Kiitos 🙂

 

Nähdään taas viikolla!

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

 

Naalien viikkokirje 31.8.2020