Hei!

Vietimme tänään päiväkodissa juhannusjuhlia. Juhlissa leikittiin formulahippaa, puhallettiiin saippuakuplia, järjestettiin ongintaa ja tanssittiin diskotanssia. Lapset pääsivät myös keijupolulle, jossa kuljettiin kankaiden välistä kujaa pitkin ja tunnusteltiin jaloilla tuntoaistin avulla erilaisia materiaaleja. Eri ryhmät olivat myös valmistelleet yhteisiä juhlaesityksiä.

Koko viikko on ollut kesäinen, ja olemme syöneet aamupalaa ulkona, käyneet metsäretkellä, sekä leikkineet paljon ulkona. Maanantaina jatkoimme lapsien kanssa ulkona tarinoiden kertomista, jossa lapset saivat luoda omia satuja eri vaihtoehtojen avulla valitsemiensa satuhahmojen mukaan. Tiistaina kävimme metsäretkellä, jossa lapset pääsivät osallistumaan satuun päivänsäteestä ja menninkäisestä. Keskiviikkona musiikki-ilmaisussa jatkoimme rytmien opettelemista ja laulamista, soitimme triangelia ja rumpuja ja muita soittimia, sekä tutustuimme myös yhdessä kitaraan.

Ensi viikolla jatkamme satuhahmojen teemaa, opettelemme lisää musiikkia ja liikumme sekä leikimme yhdessä.

Tiistaina lähdemme bussiretkelle Kuralan Kylämäkeen, joka on vanhaa maatilan elämää esittelevä museo Turussa. Tulkaa siis tiistaina päiväkotiin klo 8:00, niin ehdimme hyvin retkelle. Tässä vielä tietoa retkikohteestamme: http://www.turku.fi/kuralan-kylamaki/tervetuloa-museoon

Kaunista juhannusta ja näkemiin ensi viikolla!

t. Anne & Ira

 

     

 

     

                                    

Naalien viikkokirje 18.6.2020