Kesäinen tervehdys päiväkodista!

Olemme viikon aikana saaneet nauttia auringosta ja kesäisestä säästä. Pihallamme on aurinkoisten paikkojen lisäksi onneksi myös varjoisia paikkoja, joissa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät vilvoittelemaan. Tällä viikolla olemme jatkaneet viime viikolla alkanutta keijujen, peikkojen ja mörri-möykkyjen teemaa.

Maanantaina otimme mattoja ja eväitä ulos kalliolle, jossa söimme piknik-aamupalan yhdessä.  Järjestimme ulkona tarinoiden kertomista, jossa lapset saivat luoda omia satuja eri vaihtoehtojen avulla valitsemiensa satuhahmojen mukaan.

Tiistaina menimme metsäretkelle, jossa keijulla oli lapsille monenlaisia tehtäviä ja leikkejä, kuten kadonneen taikasauvan etsintää.

Keskiviikkona lapset askartelivat itselleen omat keijutaikasauvat.

Torstaina lapset saivat esittää käsinukeilla näytellen sadun ”kolme pukkia”, jossa peikko vaanii pukkeja sillan alla. Musiikkisadun jälkeen leikittiin vielä peikkomaisia musiikkileikkejä.

Perjantaina oli vapaata leikkiä sekä musiikki-ilmaisussa rytmejä, lauluja ja soittimia.

 

Ulkoilujen aikana lapsille on myös aina tarjolla vettä. Muistakaa tuoda lapsille myös lippalakit tai huivit mukaan päiväkotiin. Kiitos 🙂

 

Ensi viikolla jatkamme yhä keijujen ja peikkojen teemaa ryhmässä, jossa on sekä Naalien että Hillerien lapsia ja aikuisia. Tiistaina syömme myös jälleen piknik-aamupalaa ulkona.

HUOM! Päiväkoti on suljettu perjantaina 19.6.2020 juhannusaaton vuoksi. Maanantaina 22.6. olemme taas auki normaalisti.

Aurinkoista viikonloppua ja hauskaa kesää kesälomalle jääville!

t. Anne & Ira

 

   

 

   

 

Naalien viikkokirje 12.6.2020