Hei!

Olemme viettäneet kesäistä viikkoa auringosta nauttien ja kesään totutellen. Juomapullot ovat olleet jo tarpeen, sillä nyt on alkanut olla jo kuuma. Toivon mukaan aurinkoiset säät kuitenkin jatkuvat yhä!

Viikon aikana olemme lukeneet kirjoja, leikkineet ja pelanneet erilaisia pelejä. Olemme kastelleet istutuksia ja seuranneet niiden kasvamista. Olemme myös maalanneet, askarrelleet ja opetelleet musiikkia, laulamista ja rytmejä. Perjantaina pidimme Paula-kerhoa, jossa opeteltiin suomea. Tiistaina kävimme metsäretkellä, jossa söimme eväitä, ja joka oli samalla pieni kevätjuhla.

 

 

Ensi viikolla jatkamme pienellä ryhmällä yhdessä Hillereiden kanssa. Päiväkotimme on koko kesän auki, eli emme siirry toiseen päiväkotiin tällä kertaa. Kesällä Naalien aikuisista ovat paikalla Ira ja Anne, ja elokuussa jatkamme taas kaikki kolme: Anne, Aurora ja Ira.

Kesän nyt alkaessa muistakaa siis ottaa lapsille päiväkotiin seuraavia tarvikkeita ja varusteita, joilla voimme suojata heitä kuumuudelta ja auringolta:

  • Kevyet vaatteet, jotka suojaavat auringolta, kuten pitkähihaiset paidat, t-paidat ja housut.
  • Juomapullo, jossa lapsen nimi. Juomapullo täytyy viedä joka ilta kotiin pesuun.
  • Lapselle päähän huivi, hattu tai lippalakki suojaamaan auringolta
  • Aurinkovoide, jonka vanhemmat laittavat lapselle aamulla ja päiväkodin aikuiset iltapäivällä. Suojavoidetta laitetaan kasvoihin, niskaan, korviin ja käsiin. Tuo päiväkotiin lapselle oma aurinkovoide, jossa lapsen nimi. Kiitos 🙂

Toivotamme kaikille kotona kesälomaa viettäville sekä myös päiväkodissa oleville oikein ihanaa ja aurinkoista kesäaikaa! Tapaamisiin päiväkodissa 🙂

Naalien viikkokirje 29.5.2020