Hei, terveiset täältä päiväkodista!

Olemme viikon aikana tarkastelleet kevään merkkejä metsäretkellä käydessämme, keväisiä kukkamaalauksia maalatessamme sekä lintujen ääniin ja lintuihin tutustuessamme. Alkuviikosta istutimme ulkona olevaan kukkalaatikkoon sekä ryhmätilassa olevaan ruukkuun siemeniä, joista pian kasvaa kukkia, retiisiä ja porkkanaa. Opettelimme, miten kasveja ja kukkasia hoidetaan.

   

 

 

   

 

Nelivuotiailla oli lisäksi Paula-kerho, jossa opeteltiin suomea. Kielikerholaisilla oli kieliopettaja Imbin kanssa kevään viimeinen kerho, jossa he saivat kielikerhon todistuksen. Ne kielikerholaiset, jotka eivät olleet paikalla, saavat todistuksen omaan kansioonsa

Ensi viikolla jatkamme kirjojen lukemista ja kasvien kasvamisen seuraamista. Lähdemme tiistaina metsäretkelle, johon otamme mukaan eväitä. Ensi viikolla meillä on myös kädentaitoja, musiikkia, vapaata leikkiä ja kielen oppimista.

Aloitamme aamuisin toiminnan klo 8:30, joten on hyvä tuoda lapset päiväkotiin klo 8:30 mennessä. Poissaoloista pyydämme ilmoittamaan ryhmämme numeroon 040-662 8547. Muistakaa myös ilmoittaa Päikyn kautta päiväkodissa olevien lasten hoitoajat. Kiitos

 

Mukavaa ja keväistä viikonloppua!

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

 

 

Naalien viikkokirje 22.5.2020