Hei Naalit!

Tällä viikolla palasimme taas tavalliseen päiväjärjestykseen, kun päiväkotiin tuli jälleen enemmän lapsia koronavirustilanteen ja suositusten muututtua. Olipa tosi mukava taas tavata! Olemme  jumpanneet, leikkineet, ulkoilleet ja askarrelleet kevätkukkia. Olemme myös tutkineet ötököitä ja tutustuneet kukkien kasvatukseen ja kukkiin liittyviin suomen kielen sanoihin.

  

Ensi viikolla istutamme pihallamme olevaan kukkalaatikkoon kukkia. Ensi viikolla myös luemme kirjoja, laulamme, maalaamme, leikimme ja opettelemme suomea.

HUOM: Torstaina 21.5. päiväkoti on suljettu, kun Suomessa vietetään helatorstaita. Perjantaina päiväkoti on taas avoinna normaalisti.

Aloitamme aamuisin toiminnan klo 8:30, joten on hyvä tuoda lapset päiväkotiin klo 8:30 mennessä. Poissaoloista pyydämme ilmoittamaan ryhmämme numeroon 040-662 8547. Muistakaa myös ilmoittaa Päikyn kautta päiväkodissa olevien lasten hoitoajat. Kiitos 🙂

 

Mukavaa viikonloppua!

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

Naalien viikkokirje 15.5.2020