Hei kaikki lapset ja aikuiset!

Sunnuntaina 10.5. vietetään äitienpäivää. Onnea kaikille äideille!

Tässä äitienpäivälauluja kuunneltavaksenne juhlapäivänä:

https://areena.yle.fi/1-3056890

https://youtu.be/Qb2aUukl9Ao

 

Tällä viikolla lapset ovat ulkoilleet, askarrelleet, leikkineet ja laulaneet paljon. Lapset pääsivät myös kokeilemaan ”muksubussia”, eli sähköistä polkupyörää, jossa on kärry lapsia varten. Ajoimme pari kierrosta päiväkodin pihalla.

Ensi viikolla päiväkoti siirtyy taas normaaliin arkeen, kun koronavirustilanteen vuoksi annetut suositukset päättyvät ja koulutkin taas jatkuvat. Myös päiväkotiin voivat lapset taas hyvin tulla 14.5.2020 alkaen. Ilmoitattehan meille noin 2 päivää aiemmin, jos lapsi tulee takaisin päiväkotiin, kiitos! 🙂

Tämän muutoksen vuoksi myös Naalien omat videotapaamiset Teamsissa päättyvät, eli joudumme valitettavasti peruuttamaan ensi tiistain tapaamisen. Näemme kuitenkin päiväkodissa joko nyt toukokuussa, kesällä tai viimeistään syksyllä! Ja lähetämme teille yhä viikkokirjeitä ja viestejä viikoittain.

Jos haluatte lähettää valokuvia lasten piirustuksista meille, voitte lähettää niitä esimerkiksi whatsappin kautta numeroomme. Julkaisemme piirustuksia blogissamme.

Tässä kaksi piirustusta, ne ovat samalta tekijältä molemmat 🙂

 

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille!

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

Naalien viikkokirje 8.5.2020