Hei kaikki lapset ja aikuiset!

Järjestimme viime tiistaina Naalien ensimmäisen videotapaamisen. Kiitos osallistujille! Ja tervetuloa mukaan taas ensi tiistaina klo 13 🙂 Pääsette osallistumaan samalla linkillä kuin viimeksi, ja lähetämme kutsun vielä ensi viikolla teille uudestaan. Ensi viikon videotapaamisessa katsomme yhdessä lasten lähettämiä piirustuksia. Julkaisemme niitä myös blogissa. Voitte kaikki lähettää valokuvia lasten piirustuksista meille esimerkiksi whatsappin kautta.

Tällä viikolla olemme juhlineet vappua, jonka aattoa vietämme tänään. Varsinainen vapunpäivä on huomenna 1.5., jolloin päiväkotikin on kiinni. Vappua vietetään Suomessa työväen, opiskelijoiden ja kevään kunniaksi. Vappuna juodaan simaa ja syödään tippaleipää ja munkkeja, sekä leikitään vappuhuiskuilla, vappupilleillä ja käytetään hassuja vappuhattuja. Myös päiväkodissa vietimme tänään pihalla yhteistä vappujuhlaa munkkeja ja simaa nauttien ja lasten diskomusiikkia kuunnellen. Lisää tietoa vapusta löytyy seuraavasta videosta: https://www.youtube.com/watch?v=Yta1aNeNpJw

 

Tänä vuonna vappu on erilainen kuin muina vuosina, sillä tavallisia vapputapahtumia ei järjestetä. SirkusRakkausPumPum järjestää Facebookissa Lasten Vappufestivaali Livestreamin perjantaina 1.5.2020 klo 16-19, johon pääsette osallistumaan osoitteessa https://www.facebook.com/events/692624387942296/

 

Lopuksi vielä pari liikunnallista linkkiä kotijumppaa varten kaikille Naali-perheille:

Olohuonesirkus: https://neuvokasperhe.fi/liikkuminen/olohuonesirkus/

Noppajumppa: https://www.oppijailo.fi/noppajumpalla-iloa-ja-energiaa-paivaan/

 

Muistakaa myös vastata Päikyssä kesälomakyselyyn, eli mitkä viikot lapsenne on paikalla päiväkodissa kesällä 1.6.-31.8.2020. Vastata voi 10.5. asti. Jos vastaaminen ei onnistu Päikyn avulla, voitte olla meihin Wilman kautta tai sähköpostitse yhteydessä.

Oikein hauskaa ja liikunnallista vappua kaikille! Ja tapaamisiin taas tiistaina videotapaamisessa klo 13!

 

Terveisin Naalien aikuiset Anne, Aurora ja Ira

P.S. Päiväkoti ei ole suljettu maanantaina 4.5.2020.

 

Naalien viikkokirje 30.4.2020