Majavien viikko 38

Viikon alku alkoi mainiosti.

Maanantaina meillä oli jumpassa banaanihippaa, popcorn-leikkiä, tasapainoleikkejä, liikuntakorttien tutkimista ja toistimme kuvien esittämiä asentoja.

Tiistaina Imbin kielikerhossa 5-vuotiaat käsittelivät perhe -sanastoa. Esimerkiksi meidän äiti on myös aikuinen, nainen ja jonkun tytär. lapset pelasivat myös ¨kenen tavarat¨ -peliä ja etsivät perheenjäsenille kuuluvia tavaroita. Vidakkohuonekin otettiin käyttöön.

4-vuotiaat ksittelivät vaatteita, Lauloimme ¨puetaan¨ -laulua kielinupusta. Katsoimme kirjasta samanlaisia ja erinäköisiä vaatteita, sekä pelasimme vaatteet -muistipeliä.

Keskiviikkona luimme kirjastosta lainattua kirjaa ¨Dinot rakennuspuuhissa¨, jossa seikkailivat 10 dinosaurusta. Lauloimme kielinupusta ¨lasketaan¨, laskimme sormeja ja varpaita.

Torstaina pupuilla oli vapaa leikkipäivä. tiikereillä ja osalla dinoista oli lauluhetki. Lauluhetkellä laulettiin mm. viisi pientä sammakkoa, pupu- ja orava lauluja, viikonpäivät sekä pikku jänö nukkuu.

Perjantaina tiikereillä oli aiheena tiikeri. Luimme kirjan tiikerin emosta ja hänen pennuista. Kskustelimme missä tiikerit asustellee ja lauloimme Mimmien ¨Tiikeri¨ -laulun, väritimme tiikeri ja pentu monisteita. Dinot ja puputovat laulaneet lauluhetkellä tutut lasten laulut, kuten leijonan metsästys, bussilaulu jne.

Terveisin Majavat 🙂