Tällä viikolla olemme jatkaneet (ja tulemme edelleen jatkamaankin) metsäprojektin parissa. Nyt metsäämme saapui yksinäinen Severi-siili. . Pienet askartelivat meille yhteisin siilin pikkuhuoneen ikkunaan ja olemme yhdessä laulaneet siili-severi laulua. 5-vuotiaat tutustuivat vähän enemmän siilien elämään ja tekivät hienosti keskittyen siiliin liittyviä kynätehtäviä. Olemme myös viikon varrella useasti pohtineet syksyn merkkejä ja tehneet erilaisia tehtäviä tähän aiheeseen liittyen.

Ensi viikolla puhumme hämärästä, pimeästä, vähän peloista ja rohkeudestakin. Askartelemme metsäämme (joka on siis leikkihuoneen seinällä) lepakoita ja hämähäkkejä, laulamme jännittäviä lauluja ja jumppaamme myös tämän teeman mukaisesti. PERJANTAIn METSÄRETKI alkaa poikkeuksellisesti jo heti aamupalan jälkeen klo 8.30, sillä haluamme olla rohkeita ja lähteä seikkailemaan hämärässä. Mukaan lapset saavat tuoda kotoa (halutessaan) taskulampun. Metsäretkeltä palaamme n. klo 10 ja pukeudumme NAAMIAISASUIHIN (jotka saa tuoda kotoa) ja tanssimme discolamppujen välkkeessä kaikenlaisen musiikin tahdissa.


Lumikkoviikko 19.-23.10.2020