Tämä viikko on vietetty pohtien pimeyttä, pelottavia asioita ja rohkeutta.

Tiistaina katsoimme Yön ääniä-varjoteatteria. Esityksen jälkeen osa lapsista innostui itsekin esittäjiksi! Hiivimme ”Ihanaa kun pelottaa”- laulun tahdissa ja säestimme ”Pöllö se on ”- laulua kapuloilla.

Keskiviikkona ja torstaina valmistuivat lepakot ja hämähäkit ryhmämme seinälle.

Torstain jumpassa etsittiin kadonneita kummitus-lapsia ja ihmeteltiin outoja jalanjälkiä laulusalin lattialla. ”Kuka täällä on ollut?”

Perjantaina lähdimme heti aamutuimaan metsään saatuamme salaperäisen kirjeen, jossa Metsän Kuningas valitteli yksinäisyyttään ja pyysi saapumaan luokseen… Löysimme metsästä löytyneiden vihjeiden avulla ihanan ja suloisen, mutta niin yksinäisen Nallen. Leikimme hänen kanssaan piiloleikkiä ja lopuksi päätimme tuoda hänet meille Lumikoihin. Nalle esitti kaikille lumikkolapsille toivomuksen: TUOKAA MAANANTAINA MUKANANNE KOTOA OMA NALLE! Lasten nallet saavat vierailla luonamme koko ensi viikon. Vietämme Nalle-viikkoa luultavasti vielä seuraavallakin viikolla. Nalleille tehdään lääkärintarkastus, he pääsevät mukaan jumppaamaan jne jne.Metsäretkeltä palattuamme pukeuduimme naamiasiasuihin. Halukkaat saivat kasvomaalauksia: hämähäkkejä, aurinkoja, hiiren viiksiä. Discon ovet avautuivat klo 10 ja valtava tanssin ja musiikin riemu täytti koko ryhmän. Lasten toivomuksesta söimme lounaan lattialla(!) koko ryhmä yhdessä.Lumikkoviikko 23.-26.10.2020