Tällä viikolla päätimme ulkoilla ja käydä metsäretkillä mahdollisimman paljon. Tiistaiaamu aloitettiin kuitenkin askarrellen. Lapset pohtivat ensin, mitä aarteita metsästä voisi löytyä ja leikkasivat sitten kuvia niistä. Kuvat liimattiin munakennoon, josta sitten *SIMSALABIM* tulikin ihan oikea AARRELAATIKKO.

Nämä laatikot kainalossa lähdettiin keskiviikkoaamuna metsään. Lähdimme siis jo niin ajoissa, että aamupalakin nautittiin linnunlaulua kuunnellen ja auringonpaisteesta nauttien. Lapset halusivat pysähtyä useaan paikkaan leikkimään ja rakentamaan majaa, kiipeilemään kiville ja puihin. Tarkasti etsien löydettiin kevään ensi kukkiakin. Metsässä kului aikaa 2,5 tuntia ja kilometrejä kertyi 3. Koko keskiviikkoinen metsäretki kuvattiin ja videoista ja kuvista tehtiin ihan oikea pieni elokuva  Tämän elokuvan esitimme Teams-kokouksemme alussa perjantaina (linkki videoon lähetetty wilman kautta).


Aarrelaatikot tulivat täyteen ja tässä ylpeät keräilijät esittelevät niitä

Lumikot metsässä ihan joka päivä