Lumikoiden ikkunaa ja eteisen ovea koristavat sateenkaaret!


Nyt on käynnissä maailmanlaajuinen liike, jossa lapset ja aikuiset ripustavat sateenkaaria kotinsa ja päiväkodin ikkunoihin. Sateenkaari on vanha toivon symboli ja kertoo, että emme ole yksin ja toivo elää. Sateenkaari ikkunassa kuvastaa iloa, rakkautta ja toivoa sekä yhteyttä muihin ihmisiin, nyt kun sosiaalisia suhteita on pitänyt rajata väliaikaisesti.

Sateenkaaren voi toteuttaa millä tekniikalla hyvänsä: piirtämällä, maalaamalla, askartelemalla jne.

NYT heitämmekin haasteen teille sinne koteihin! Tehkää sateenkaari jollakin itsellenne sopivalla tavalla, kuvatkaa se ja lähettäkää kuva meille. Liitämme kuvat tänne blogiin. Jos askartelu ei innosta, voitte vaikka laittaa esim eri värisiä huiveja sateenkaaren muotoon lattialle ja kuvaatte ne.

KEVÄTIKKUNA: Lumikoiden pikkuhuoneen (ulko-oven viereisessä) ikkunassa on lapsille pieni kevätikkuna tehtävineen. Lähtekääpä lasten kanssa päiväkodin pihalle ulkoilemaan nyt pääsiäispyhien aikana 


”KAIKKI JÄRJESTYY ” eli sateenkaarihaaste