Keväinen lumisade yllätti meidät maanantaina, mutta ryhdyimme kuitenkin keväisiin puuhiin. Lapset askartelivat iloiset purkit kylvöpuuhia varten, ahkerat askartelijat valmistivat tipuja ja mm.koiran, joka muuntuikin muumilaakson Haisuliksi.


Tiistaina saatiin ruohonsiemenet kylvettyä ja pääsemme nyt seuraavien päivien aikana seuraamaan kasvun ihmettä. Perjantaina huomattiin ensimmäiset vihreät alut! Aamupiirissä lapset ja aikuiset ovat tehneet toisilleen rairuohonkasvu-satuhierontaa.

Keskiviikkona päästiin arvioimaan musiikkiesityksi LEVYRAADISSA . Lapset antoivat pisteitä 1-3 ja voittajaesitys katseltiin uudelleen ihan kokonaan, ehkä vähän jammailtiinkin…

Torstaina jumpattiin omassa ryhmässä. Temppurata pujotteli kaikkien huoneiden läpi ihan käytävälle asti. Tällä kertaa lapset täyttivät kukin omaa kuva-alustaa. He laskivat yhden kuvan hedelmät ja lähtivät rataa pitkin hakemaan lukumäärää vastaavan numeron. Numerolaput olivat käytävällä, jossa kuljettiin mahalaudoilla.
Perjantaina aamupiirissä harjoitetltiin tunnetaitoja ja vuorovaikutusleikkejä. Ja tietenkin vielä ennen lounasta lumikot metsäretkeilivät!

Kevätpuuhia lumisateesta huolimatta