Tällä viikolla olemme opetelleet uusien pöytäpelien pelaamista, on pelattu Halligallia, Tuliset Lohikäärmeet-peliä sekä myös muistipelejä, joissa ideana on lukumäärän ja numeron yhdistäminen. Ipadeistakin on löytynyt pelejä, joita on voinut pelata pareittain ja siten harjoitella yhdessä toimimista.

Dinosaurusmaalaukset aloitettiin keskiviikkona, ne jatkunevat vielä ensi viikolla.

Torstain jumpassa leikimme muistipeliä ihan uudella tavalla. Lapset hakivat valitsemalleen kortille parin salin toisesta päästä, jonne piti edetä temppurataa pitkin kuperkeikkoja tehden, tunnelissa ryömien, hypellen, tasapainoillein. Tässä harjoiteltiin niin perusliikuntataitoja, työmuistin harjaantumista kuin vuoron odottamistakin ja tietenkin tavoitteena oli myös ilo, hauskuus ja onnistumisen kokemukset. Jumpan jälkeen jotkut vielä innostuivat oman liikuntaradan rakentamista ryhmän tiloissa. Ja joituipa jotkut aikuisetkin kokeilemaan radan suorittamista, ei ollut ihan helppoa. Me myös kuvasimme toistemme suoritukset 🙂


Olemme koko viikon ajan ulkoilleet pääasiassa päiväkodin aidan takana olevassa metsässä. Tänään perjantaina lähdettiin vähän pidemmälle metsään ja matkaa kertyi 3,5 km!