Dinosaurus maailmassa on jo monet leikit leikitty – hirmuista karjuntaa, hiekan joukosta löytyvien dinon munien yllätyksellistä löytämistä, lentoliskon liidättämistä, vesiliskon loiskintaa. Tämä maailma ei ole vieläkään valmis. Aina tulee jokin uusi idea, mutta niinhän leikissä kuuluukin juonen jatkua ja muuntua…


Kauppaleikissä ”PRISMA” on jo saanut hyllyilleen tuotteita, vaikkakin valikoima on vielä varsin suppea. Lapset ovat hinnoitelleet tuotteita ja harjoitelleet samalla numeroita. Leikkirahoja on jo jonkin verran valmistunut, seteliosasto vaatii vielä lisäpanostusta. Kauppaleikki on ollut jo nyt hyvin suosittu ja siinäkin leikissä lasten mielikuvitus ja juonenkehittely ovat kukoistaneet.

Tässä kuvassa leikkijät ovat päättäneet myös nukkua kaupassa…

Lumikoiden lääkäriasema on ollut koko kevätkauden ajan hyvin kiireinen. Potilaita on riittänyt ja monta eri lääkäriä on asemallamme työskennellyt. Hoidettavat potilaat ovat kaikki parantuneet hienosti!

Kotileikkiä: Vaatteiden silitystä ja korjaushommia…

Dinomaailmaa, Kauppaleikkiä, Lääkärileikkiä…