Helmikuuta jo mennään… Tällä viikolla on valmisteltu Robotti-näyttelyä, joka on avoinna ensi viikon ajan. Robotit ovat esillä laulusaliin johtavalla käytävällä, tervetuloa ihastelemaan!

Maanantaina leikittiin ja tupa oli täynnä iloisia leikin ääniä <3

Tiistaina lauluhetkellä harjoiteltiin uusia ystävä-lauluja: Liinalaulua ("Kierrän kuljen näin, mis on ystäväin? Liinan hälle levitän ja poskeansa silitän. Sä oot mun ystäväin") sekä myös "Ystäväni on kuin villasukka"-laulua. Keskiviikkona lapset kuuntelivat ja lauloivat "Runeperi, peri, peri, runoja kirjoitteli…"-laulua ja tutustuimme viskareiden kanssa vähän enemmänkin Runebergiin, kuka hän oli ja mitä hän on tehnyt. Niin ja tietenkin niihin runeperintorttuihin…. Ja kaikkien iloksi jälkkäriksi saatiinkin sitä kuuluisaa torttua. Ryhmämme nuorimmat eli Talvilumikot-pienryhmä aloitti Riikan kanssa myös villasukka-askartelun.

Torstain jumpassa kerrattiin vielä muotoja ja värejä. Ja ulkoleikkeihin saatiin pulkat ja kelkat pitkän odottelun jälkeen, sillä olihan satanut LUNTA!

Perjantaina aamulla kuultiin Robotti Ruttusen tarina ja juteltiin yksinäisyydestä ja ystävien tärkeydestä. Hetki ehdittiin leikkiäkin ennen METSÄRETKEÄ. Tällä kertaa seikkailtiin ihan uusissa maisemissa välillä aika kimuranteissakin paikoissa. Lumi ja jää tekivät mäkipaikoista vähän haastavia, mutta selviydyimme! Matkaa kertyi 2,2 kilometriä…

Toivomuspuussamme on useampikin toive koskenut uimista. Olemme nyt luoneet omasta pikku sivuhuoneestamme Uimahallin :), jossa lapset saavat kahdestaan (tai kolmistaan) leikkiä vesileikkejä ja "uida". Lapset saavat kotiin tiedon, kun heidän vuoronsa on tulossa (uimapuku/uikkarit ja pyyhe silloin mukaan). Ensimmäiset lapset saivat kokeilla uimahalliamme tällä viikolla ja heillä näytti olevan tosi hauskaa!

Ensi viikolla vietämme ystävänpäivää perjantaina. Aamulla discoilemme vesikirppujen kanssa ja iltapäivällä odottelemme vieraita klo 14.30-16 välisenä aikana.

PS. Meilläpä onkin lunta myös sisällä 😉

Kohti ystävänpäivää..