Pääsiäinen ja kevään tervehdyksiä

Kaksi viikkoa on taas kulunut ja olemme viettäneet niin päiväkodissa kuin kotonakin pääsiäistä. Vähitellen kaikissa puuhissa alamme tarkkailla kevään merkkejä, tämä näkyy mm. askarteluissa, jumpassa, musiikkihetkellä, metsäretkellä ja ulkoilussa.

Maanantain askartelupäivä pienillä

Tiistaina isoilla on kädentaitojen aika, kevään sävyt siirtyivät paperille Vivaldin sävelien soidessa. Pienet jumppaavat salissa sekä ohjatusti että itse toimintaa keksien.

Keskiviikkona on laulettu sekä pääsiäiseen liittyviä kanalauluja, että kevääseen liittyviä kukka- ja värilauluja. Oman pienryhmän musisointivuoroa odotellessa on mahdollisuus pelata tai leikkiä yhdessä kavereiden kanssa.

Ulkoilussa lapsia on kiinnostanut kevään merkit ja niiden näkyminen luonnossa. On ihmetelty lumen sulamista, lintujen laulua ja lätäköiden jäätymistä uudelleen.

Perjantaisin pienillä ja isoilla on omat metsäretkensä, viime viikolla pienemmät Hillerit kävivät Varissuon uudessa puistossa testaamassa kuntolaitteita. Edes vesisade ei haitannut kun oli niin paljon hauskaa tekemistä.

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Pääsiäinen ja kevään tervehdyksiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.